Δραστηριότητες

Σας υπενθυμίζουμε ότι η δραστηριότητα του ποδοσφαίρου ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 25.5.2018 και ότι οι υπόλοιπες δραστηριότητες θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 2.6.2018.

Ενημερώνουμε, επίσης, τα παιδιά που μετέχουν στη δραστηριότητα του θεατρικού παιχνιδιού ότι το Σάββατο 2.6.2018 θα γίνει στο σχολείο μας από τις 10.00 π.μ. έως τις 12.00 μ. η τελική πρόβα της θεατρικής παράστασης που ετοιμάζουν.

Περαιτέρω, το Σάββατο 2.6.2018 δε θα γίνουν οι παραδοσιακοί χοροί. Το μάθημα αυτό θα αναπληρωθεί το Σάββατο 9.6.2018 στην αίθουσα του Συλλόγου «Παραδοσιακοί Δρόμοι». Στο μάθημα αυτό θα γίνει η πρόβα για την παράσταση στο θέατρο της Δώρας Στράτου. Παρακαλούνται οι γονείς των παιδιών να επικοινωνήσουν για τις λεπτομέρειες με τον κο Θανάση Λάκκα στο τηλέφωνο 6937293317.

Τέλος, καλούμε όλους τους γονείς και τα παιδιά του σχολείου μας στις επιδείξεις των δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας το Σάββατο 2.6.2018, ώρα 18.30′. Θα εκτεθούν κατασκευές των παιδιών που παρακολούθησαν τη δραστηριότητα των εικαστικών, θα γίνει επίδειξη πολεμικών τεχνών και, τέλος, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τη θεατρική παράσταση των παιδιών.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s