Αποκριάτικη Γιορτή – Συγκρότηση εθελοντικών ομάδων γονέων για την λαχειοφόρο αγορά.

Αγαπητοί Γονείς

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας θα πραγματοποιήσει στις 06/03  την Αποκριάτικη γιορτή του στο χώρο του σχολείου μας.

Στα πλαίσια της γιορτής θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά με δώρα που συνήθως προμηθευόμαστε από τοπικά μαγαζιά και επιχειρήσεις.Ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς η ανταπόκριση είναι σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό.

Έπειτα από ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης των μελών του συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκε στις 10/2 είναι η συγκρότηση εθελοντικών ομάδων γονέων που θα αναλάβουν να προμηθευτούν τα δώρα από τα μαγαζιά της περιοχής.Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη διαδικασία είναι σίγουρα πιο διασκεδαστική και πιο ξεκούραστη σε σχέση με την μεμονωμένη συμμετοχή 4-5 ανθρώπων μόνο που είχαν αναλάβει αυτή τη διαδικασία τα προηγούμενα χρόνια.

Υπεύθυνος για την συγκρότηση των ομάδων γονέων και δήλωση των συμμετοχών είτε κατ’ιδίαν είτε τηλεφωνικά (6944800452) για την πιο πάνω διαδικασία είναι ο γραμματέας του συλλόγου κύριος Σ.Κάμαρης.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s